De woning aan de Amterasuhof 12 te Almere staat leeg sinds 2013

Fatiha Hamman namens Nationale Nederlanden Bank deed dit verzoek in het kader van Openbaarheid van bestuur aan Gemeente Almere

Anti spam maatregelen zijn van toepassing met betrekking tot dit oudere verzoek.laat ons het alsjeblieft weten als opvolging nodig is of als je problemen ondervindt.

De termijn voor de beantwoording van dit Woo-verzoek is ruimschoots overschreden . Volgens de wet had Gemeente Almere al een beslissing moeten nemen, ongeacht bijzondere omstandigheden (details). Je kunt een klacht indienen per Bezwaar maken.

Fatiha Hamman namens Nationale Nederlanden Bank

Geachte Gemeente Almere,

Nationale Nederlanden is de geldverstrekker van de woning aan de Amterasuhof 12 te Almere . Deze staat sinds de oplevering in 2013 leeg. De woning staat casco leeg. Ze heeft hier nooit in gewoond. Wij proberen met mw Souhoka in contact te komen, omdat wij een hypotheek verstrekken voor bewoning. Wij accepteren geen leegstand. Wij hebben alles geprobeerd om met mw in contact te komen, om te kijken wat er aan de hand is. Helaas reageert ze nergens op. Er is hierover contact geweest met de gemeente Almere. In het kader van de AVG, is mij verteld om een WOO verzoek in te dienen.

Hoogachtend,
Fatiha Hamman,

Banking Operations Specialist Intensief Beheer
Bank | Hypotheken & Consumptief Krediet

Nationale-Nederlanden
[email address]
T +31 10 513 3900